logowebAnsamblul rezidenţial Mioriţa este construit de către compania de construcţii „Stayer” SRL. Fiind înfiinţată în anul 1994, societatea „Stayer” SRL s-a poziţionat pe piaţa de construcţii din Moldova, ca o companie cu responsabilitate deosebită în domeniul în care activează, cu cerinţe înalte atît faţă de specialiştii angajaţi cît şi faţă de muncitorii care muncesc pe şantiere .

Activînd exclusiv în domeniul construcţiilor şi restaurărilor, „Stayer” SRL a dat dovadă de un profesionalism înalt la executarea lucrărilor de restaurare la obiectivele de imporatnţă naţională, aşa ca: Complexul Monastic „Căpriana” din s. Căpriana, r-ul Străşeni, Biserica Adormirii Maicii Domnului din s. Donici, r-ul Orhei.
Societatea „Stayer” SRL , deasemenea, a bucurat multe familii construind complexe locative în diferite sectoare ale Chişinăului:

    • bloc locativ din str. D. Rîşcanu, 18;
    • complex locativ din str. Zelinskii 15;
    • bloc locativ din str. Sfatul Ţării, 59;
    • bloc locativ din str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, 44/1.

Acestea sunt careva dintre obiectivele pe care compania le-a construit în aceşti 20 de ani de activitate. Avînd o experienţă destul de impunătoare şi prezentîndu-se în domeniul construcţiilor nu numai ca companie de executare a lucrărilor de construcţie-montaj, „Stayer” SRL s-a manifestat şi ca o companie ce execută lucrări de design interior cu finisări de o calitate foarte înaltă.

La momentul actual, „Stayer” SRL colaborează activ cu companiile, producători de materiale de construcţie, autohtone dar şi cu producători şi furnizori de materiale de finisaje şi echipamente din întreaga Europă.